inschrijven

Wegens de COVID19-maatregelen, bieden wij de mogelijkheid om uw kind digitaal in te schrijven.
Voor dit schooljaar (’20-’21) –> via dit formulier.
Voor schooljaar 2021-2022 –> kijk eerst hieronder!

Wanneer mag jouw kind naar school? –> bereken de instapdatum van jouw kind via: https://onderwijs.vlaanderen.be/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

Alle informatie omtrent inschrijvingen kan je terugvinden op de website: http://www.naarschoolinkortrijk.be

Tot geboortejaar 2019:

– vanaf 25 januari tot 12 februari 2021: inschrijven broers en zussen & kinderen van personeel. Dit kan sook met het online formulier.

– Alle andere kinderen melden aan van maandag 1 maart 2021 tot en met dinsdag 26 maart 2021. Dit gebeurt via de website van www.naarschoolinkortrijk.be.
Na het aanmelden ontvangt u een brief met de school waaraan uw kind wordt toegewezen. Vanaf 26 april kan u dan inschrijven in de toegewezen school. Bij ons zal dat kunnen via het formulier hierboven. Maar weet dat wij die inschrijving pas kunnen aanvaarden nadat uw kapoen aan onze school werd toegewezen.

– Ook kinderen (ouder dan geboortejaar ’19) die bij de start van het schooljaar 2021-2022 van school willen veranderen, melden aan via de website: www.naarschoolinkortrijk.be en volgen bovenstaande procedure.

==> Vanaf 25 mei 2021 starten dan de vrije inschrijvingen. Indien u bovenstaande procedure gemist hebt, kan u vanaf die datum een aanvraag indienen via ons formulier om uw kapoen in te schrijven.

Laat niet na ons te contacteren indien u nog vragen hebt.
Het team van VCSM
directie@vcsm.be of 056/210831