Oudercontacten

Beste ouder(s),

Door de huidige corona-omstandigheden vallen heel wat plannen in duigen en moeten we op een creatieve manier nieuwe afspraken maken. Zo ook de oudercontacten.

In december plannen we oudercontacten voor de leerlingen uit het kleuter en lager.

Tijdens het oudercontact gaat u in gesprek met de leerkracht omtrent de vorderingen van uw kind. De gesprekken gebeuren online, via een link naar Teams. U hebt zelf geen login of paswoord nodig. Enkel de aangeboden link die u ontvangt na reserveren. Beide ouders kunnen dezelfde link gebruiken wanneer vb. de ouders zich op andere plaatsen bevinden en toch beiden het gesprek wensen te volgen. Er wordt maar één moment voorzien per kind.

Om alles vlot te laten verlopen, maakt u hieronder een afspraak. U reserveert een beschikbaar moment voor een oudercontact met de leerkracht(en) van jouw kind. Het gekozen uur wordt direct bevestigd via mail.

Activeer tijdig de link op het door jouw gekozen tijdstip (vb. 5 minuten op voorhand). De leerkracht komt er nadien wel bij als het uw beurt is. Door een strakke planning trachten we ervoor te zorgen dat de gesprekken vlot kunnen verlopen.

Wenst u echter nadien nog een extra moment met de leerkracht, vraag dit gerust aan. We doen dan het nodige.

Zo hopen wij jullie snel en degelijk van dienst te zijn.

dir Bernard en het team van VCSM